Ξενοδοχείο easyHotel 230 δωματίων στην Μαδρίτη.

Η easyHotel plc, ιδιοκτήτρια και διαχειριστής ξενοδοχείων, ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει αποκτήσει μια τοποθεσια με εδρα τη Μαδρίτη της Ισπανίας, όπου σχεδιάζει να αναπτύξει ένα easyHotel 230 δωματίων. Οι νέες εγκαταστάσεις θα είναι το δεύτερο ξενοδοχείο της easyHotel στην Ισπανία, καθώς η επιχείρηση επιδιώκει να επεκταθεί σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Βρίσκεται στο Mendez Alvaro, μία από τις πιο πολυσύχναστες λεωφόρους της κεντρικής Μαδρίτης, και διαθέτει εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις, όπως μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό υψηλής ταχύτητας Atocha και λιγότερο από 200 μέτρα από τον πλησιέστερο σταθμό του μετρό. Στην περιοχή φιλοξενούνται σημαντικά έργα εμπορικής και οικιστικής ανάπτυξης, τα οποία αναμένεται να προσελκύσουν μεγάλο αριθμό επισκεπτών στην περιοχή.

Η Μαδρίτη είναι η πρωτεύουσα και η πιο πολυσύχναστη πόλη στην Ισπανία και αποτελεί κορυφαίο οικονομικό κόμβο στη Νότια Ευρώπη. Φιλοξενεί τα κεντρικά γραφεία πολλών από τις μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας καθώς και την ισπανική κυβέρνηση και φιλοξενεί δύο παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιρικούς συλλόγους. Η πόλη είναι επίσης δημοφιλής προορισμός για τους τουρίστες, προσελκύοντας 9 εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο, εκ των οποίων το 51% είναι διεθνείς επισκέπτες.

Ο Όμιλος θα αναπτύξει την τοποθεσία για το σκοπούμενο easyHotel, το οποίο αναμένεται να ανοίξει το οικονομικό έτος 2021/22. Το συνολικό προβλεπόμενο κόστος αγοράς και κατασκευής αναμένεται να είναι στην περιοχή των € 28εκ.

Σχολιάζοντας, ο Scott Christie, προσωρινός Διευθύνων Σύμβουλος της easyHotel, δήλωσε:

“Η νέα μας επένδυση στην Ισπανία σηματοδοτεί το τελευταίο βήμα της στρατηγικής μας για την επέκταση του ιδιόκτητου ξενοδοχειακού μας δικτύου σε κεντρικά τοποθετημένες τοποθεσίες υψηλής ποιότητας στις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις. Η Μαδρίτη είναι ένας εικονικός προορισμός με πολλά αξιοθέατα τόσο για τους τουρίστες όσο και για τους ταξιδιώτες επαγγελματίες. η έξοχη προσφορά του easyHotel θα αντηχεί με τους επισκέπτες που θέλουν να ζήσουν την πρωτεύουσα της Ισπανίας.

“Ο Όμιλος συνεχίζει να σημειώνει ικανοποιητική πρόοδο όσον αφορά την εξασφάλιση τοποθεσιών στους προορισμούς που τον ενδιαφερει, και αναμένουμε να ανακοινώσουμε περαιτέρω εξελίξεις σε σύντομο χρόνο”.